Hold julebord hos Folkvang sagene

Opplev førjulsmagi i hjertet av Sagene med julebord på Folkvang Sagene.

Hos oss kombineres tradisjon, varme og gode smaker i et intimt og sjarmerende miljø. Velg mellom ulike selskapsrom som passer gruppen deres: Bjølsen (opptil 12), Torshov (cirka 20) eller vårt største rom Sagene (opptil 42 personer)  .

Vår julemeny, tilgjengelig fra 1. november, byr på tre-retters festmåltid med klassikere som gravet Sirdalsørret og lutefisk, ribbe eller pinnekjøtt — alt servert med tradisjonelt tilbehør. Dessertene inneholder sesongens beste, blant annet multer marinerte med akevitt og multemousse  .

Perfekt for firma, venner eller familien – Folkvang Sagene er stedet for et julebord som føles både hjemmekoselig og høytidelig. Ta kontakt for booking og tilpasninger.

Ta kontakt med oss: folkvang@folkvangsagene.no

Book Julebord
Kontakt oss

Julemeny

fra 1. November 2025

3-Retters Meny

Forretter:

-Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill (Fisk, melk, sulfitt )

Hovedretter (velg én)

-Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov (Fisk, melk, sennep, sulfitt)

-Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)

-Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)

Dessert:

-Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)

Vegetaralternativ for de som ikke spiser kjøtt eller fisk

Pris per person: kr 850.-

Vinpakke: kr 700,-

A-la Carte

Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill (Fisk, melk, sulfitt )

240,-

Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov (Fisk, melk, sennep, sulfitt)

580,-

Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)

545,-

Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)

565,-

Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)

205,-