Julemeny
fra 1. November 2025
3-Retters Meny
Forretter:
-Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill
(Fisk, melk, sulfitt )
Hovedretter:
-Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov
(Fisk, melk, sennep, sulfitt)
eller
-Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)
eller
-Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)
Dessert:
-Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)
Det kommer at finnes vegetaralternativ for de som ikke spiser kjøtt eller fisk
Pris per person: kr 850.-
Vinpakke: kr 700,-
A-la Carte
Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill 225,-
(Fisk, melk, sulfitt )
Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov 550,-
(Fisk, melk, sennep, sulfitt)
Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus 550,-
(egg, hvete, melk)
Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy 550,-
(melk)
Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker 200,-
(egg, hvete, melk, sulfitt)