Julemeny

fra 1. November 2025

3-Retters Meny

Forretter:

-Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill (Fisk, melk, sulfitt )

Hovedretter (velg én)

-Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov (Fisk, melk, sennep, sulfitt)

-Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)

-Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)

Dessert:

-Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)

Vegetaralternativ for de som ikke spiser kjøtt eller fisk

Pris per person: kr 850.-

Vinpakke: kr 700,-

A-la Carte

Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill (Fisk, melk, sulfitt )

225,-

Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov (Fisk, melk, sennep, sulfitt)

580,-

Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)

545,-

Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)

565,-

Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)

205,-