Julemeny
fra 1. November 2025
3-Retters Meny
Forretter:
-Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill (Fisk, melk, sulfitt )
Hovedretter (velg én)
-Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov (Fisk, melk, sennep, sulfitt)
-Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)
-Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)
Dessert:
-Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)
Vegetaralternativ for de som ikke spiser kjøtt eller fisk
Pris per person: kr 850.-
Vinpakke: kr 700,-
A-la Carte
Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill (Fisk, melk, sulfitt )
225,-
Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov (Fisk, melk, sennep, sulfitt)
580,-
Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)
545,-
Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)
565,-
Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)
205,-