Julemeny

fra 1. November 2025

3-Retters Meny

Forretter:

-Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill

(Fisk, melk, sulfitt )

Hovedretter:

-Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov

(Fisk, melk, sennep, sulfitt)

eller

-Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus (egg, hvete, melk)

eller

-Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy (melk)

Dessert:

-Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker (egg, hvete, melk, sulfitt)

Det kommer at finnes vegetaralternativ for de som ikke spiser kjøtt eller fisk

Pris per person: kr 850.-

Vinpakke: kr 700,-

A-la Carte

Gravet Sirdalsørret, rømme, pepperot & dill 225,-

(Fisk, melk, sulfitt )

Lutefisk med ertestuing, gulløyepotet & bacon med alt av tilbehør etter behov 550,-

(Fisk, melk, sennep, sulfitt)

Ribbe, medisterkake, julepølse, potet, sjysaus 550,-

(egg, hvete, melk)

Pinnekjøtt, rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy 550,-

(melk)

Akevitt marinerte multer, multemousse & knuste pepperkaker 200,-

(egg, hvete, melk, sulfitt)