Kveldsmeny
A-la carte
Forretter
Løyrom-servering (30g) 375,-
med ristet brød, sjallotløk, gressløk og Røros rømme (melk, fisk, hvete)
Folkvang fat 375,-
Ost & spekemat, mandler, oliven, knekkebrød og marmelade (melk, sulfitt, mandel, sesam)
Biff tartar 240,-
med purre emulsjon, grillet purre, soya syltet sopp sprø purre (soya, egg, sennep, sulfitt)
Norsk tunfisk carpaccio 240,-
med beter og løpstikke (egg, sulfitt, fisk, sennep)
Hovedretter
Dagens Fisk 295,-
med brunet smørsaus, mais, sopp, poteter og grønnkål (melk, sulfitt, fisk)
Okse Ytrefilet 360,-
med rødvinsaus, anna potete, stekt løk og bakt gulrot (melk, sulfitt)
Cassoulet 310,-
confitert andelår, hvite bønner, pølse og bacon (melk, hvete)
Jordskokk risotto 290,-
(melk, sulfitt, soya)
Spør servitøren om mat til barn 175,-
Dessert
Eplekake 160,-
med salt karamellsaus og iskrem (melk,egg)
Sjokolademousse 170,-
med plommekompott og iskrem (melk,egg,sulfit)
Is og Sorbet 100,-
(melk)
Gratis is til barn under 12 år
Kjøkkensjefens meny
4-Retters
Norsk tunfisk carpaccio
med beter og løpstikke (egg, sulfitt, fisk, sennep)
Dagens fisk
med brunet smørsaus, mais, sopp og grønnkål (melk, sulfitt, fisk)
Reinsdyr
med rødvinsaus, anna potet, stekt løk og bakt gulrot(melk, soya, sulfitt)
Sjokolademousse
med plommekompott og iskrem (melk, egg, sulfitt)
4-retter meny 650,-
Vinpakke 700,-
Vi anbefaler at man bestiller samme meny for hele bordet.
Snacks
Spekefjøl 195,-
dagens utvalg av spekemat og pate med fermentert agurk og sennep (sennep, sulfitt)
Osteplanke 195,-
med marmelade og knekkebrød (melk, sulfitt,sesam)
Ansjos med brød og smør 180,-
(hvete, melk, fisk)
Grillet oliven 80,-
Saltede mandler 80,-