Forretter

Biff tartar 240,-

med purre emulsjon, syltet gresskar, gresskarkjerner

(egg, sulfitt, soya)

Gravet Sirdalsørret 240,-

med rømme, pepperot & dill

(Fisk, melk, sulfitt )

Løyrom-servering (30g) 375,-

med røsti potet, løk, gressløk og Røros rømme

(melk, fisk, hvete)

Folkvang fat (til 2 personer) 375,-

ost & spekemat, mandler, ristet brød

oliven og marmelade

(melk, sulfitt, mandel, sesam)

Spekefjøl 195,-

Dagens utvalg av spekemat og pate

med fermentert agurk og sennep

(sennep, sulfitt)

Osteplanke 195,-

Dagens utvalgte oster med marmelade og ristet brød

(melk, sulfitt, sesam)

Snacks

Grillet oliven 80,-

Saltede mandler 80,-

Ansjos, brød & smør 180,-

(melk, fisk,hvete)

Dessert

Husets kake 160,-

Spør servitøren (melk, egg, hvete)

Akevitt marinerte multer 205,-

multemousse & knuste pepperkaker

(egg, hvete, melk, sulfitt)

Dagens sorbet og iskrem 100,-

(melk, egg)

Hovedretter

Biff med grønn peppersaus 420,-

med røsti potet, stekt løk & grillet rotgrønnsaker

(egg, hvete, melk)

Dagens fisk 360,-

ertepure, bacon, perlepotet & rosettkål

(melk, sulfitt, fisk)

Sopprisotto 330,-

med assortert sopp fra Myhres matsopp på Nesodden

Lutefisk 580,-

med ertestuing, gulløyepotet & bacon

(Fisk, melk, sennep, sulfitt)

Ribbe 545,-

medisterkake, julepølse, potet, sjysaus,tittebær

(egg, hvete, melk)

Pinnekjøtt 565,-

med rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy

(melk)

Kjøkkensjefens meny

Biff tartar

med purre emulsjon, syltet gresskar, gresskarkjerner

(egg, sulfitt, soya)

Dagens fisk

med ertepure, bacon, perlepotet & rosettkål

(melk, sulfitt, fisk)

Biff med Grønn peppersaus

med røsti potet, stekt løk & grillet rotgrønnsaker

(egg, hvete, melk)

Husets kake

Spør servitøren

(melk, egg, hvete)

Pris per person: kr 700,-

Vinpakke: kr 700,-

Vi anbefaler at man bestiller

samme meny for hele bordet.