Kveldsmeny

A-la carte

Forretter

Løyrom-servering (30g) 375,-

med ristet brød, sjallotløk, gressløk og Røros rømme (melk, fisk, hvete)

Folkvang fat 375,-

Ost & spekemat, mandler, oliven, knekkebrød og marmelade (melk, sulfitt, mandel, sesam)

Biff tartar 240,-

med purre emulsjon, grillet purre, soya syltet sopp sprø purre (soya, egg, sennep, sulfitt)

Norsk tunfisk carpaccio 240,-

med beter og løpstikke (egg, sulfitt, fisk, sennep)

Hovedretter

Dagens Fisk 295,-

med brunet smørsaus, mais, sopp, poteter og grønnkål (melk, sulfitt, fisk)

Okse Ytrefilet 360,-

med rødvinsaus, anna potete, stekt løk og bakt gulrot (melk, sulfitt)

Cassoulet 310,-

confitert andelår, hvite bønner, pølse og bacon (melk, hvete)

Jordskokk risotto 290,-

(melk, sulfitt, soya)

Spør servitøren om mat til barn 175,-

Dessert

Eplekake 160,-

med salt karamellsaus og iskrem (melk,egg)

Sjokolademousse 170,-

med plommekompott og iskrem (melk,egg,sulfit)

Is og Sorbet 100,-

(melk)

Gratis is til barn under 12 år

Kjøkkensjefens meny

4-Retters

Norsk tunfisk carpaccio

med beter og løpstikke (egg, sulfitt, fisk, sennep)

Dagens fisk

med brunet smørsaus, mais, sopp og grønnkål (melk, sulfitt, fisk)

Reinsdyr

med rødvinsaus, anna potet, stekt løk og bakt gulrot(melk, soya, sulfitt)

Sjokolademousse

med plommekompott og iskrem (melk, egg, sulfitt)

4-retter meny 650,-

Vinpakke 700,-

Vi anbefaler at man bestiller samme meny for hele bordet.

Snacks

Spekefjøl 195,-

dagens utvalg av spekemat og pate med fermentert agurk og sennep (sennep, sulfitt)

Osteplanke 195,-

med marmelade og knekkebrød (melk, sulfitt,sesam)

Ansjos med brød og smør 180,-

(hvete, melk, fisk)

Grillet oliven 80,-

Saltede mandler 80,-