Kveldsmeny

A-la carte

Forretter

Løyrom-servering (30g) 375,- med ristet brød, sjallotløk, gressløk og Røros rømme (melk, fisk, hvete)

Folkvang fat 375,- Ost & spekemat, mandler, oliven, knekkebrød og marmelade (melk, sulfitt, mandel, sesam)

Biff tartar, beter & løpstikke 240,- (bygg, egg, sennep, sulfitt)

Gravet Siraldsørret 200,- med gulrot & rømme (Melk, fisk, sulfitt)

Hovedretter

Bakt torsk, blomkål, erter & Amalfi sitronsaus 295,- (melk, sulfitt, fisk)

Svin fra Spikkerud gård 325,- med gulrot & kål (melk, soya, sulfitt)

Cassoulet 280,- confitert andelår, hvite bønner, pølse og bacon (melk, hvete)

Grillet blomkål 265,- med linsepure, grønnkålpesto & mandler (mandler, valnøtter)

Spør servitøren om mat til barn 175,-

Dessert

Gulrotkake 155,- (melk, egg)

Pære, solbær, sjokolade & is 155,- (melk, egg, sulfitt)

Gratis is til barn under 12 år

Folkvang/Krøsus Meny

6- og 4-retter

Snack servering (K) (egg, hvete, melk, sulfitt)

Biff tartar, beter & løpstikke (K) (egg, sennep, bygg, sulfitt)

Gravet Siraldsørret, gulrot & rømme (F) (egg, sulfitt)

Bakt torsk, blomkål, erter & Amalfi sitronsaus (F) (melk, sulfitt, fisk)

Svin fra Spikkerud gård, gulrot & kål (F) (melk, soya, sulfitt)

Pære, solbær, sjokolade & is (F) (melk, egg, sulfitt)

Krøsus meny 6-retter (K) 745,- Vinpakke 890,-

Folkvang meny 4-retter (F) 595,- Vinpakke 690,-

Vi anbefaler at man bestiller samme meny for hele bordet.

Snacks

Spekemat 195,- med fermentert agurk og sennep (sennep, sulfitt)

Modne franske & norske oster 195,- med marmelade og knekkebrød (melk, sulfitt,sesam)

Grillet oliven 80,-

Saltede mandler 80,-