Forretter
Biff tartar 240,-
med purre emulsjon, syltet gresskar, gresskarkjerner
(egg, sulfitt, soya)
Gravet Sirdalsørret 240,-
med rømme, pepperot & dill
(Fisk, melk, sulfitt )
Løyrom-servering (30g) 375,-
med røsti potet, løk, gressløk og Røros rømme
(melk, fisk, hvete)
Folkvang fat (til 2 personer) 375,-
ost & spekemat, mandler, ristet brød
oliven og marmelade
(melk, sulfitt, mandel, sesam)
Spekefjøl 195,-
Dagens utvalg av spekemat og pate
med fermentert agurk og sennep
(sennep, sulfitt)
Osteplanke 195,-
Dagens utvalgte oster med marmelade og ristet brød
(melk, sulfitt, sesam)
Snacks
Grillet oliven 80,-
Saltede mandler 80,-
Ansjos, brød & smør 180,-
(melk, fisk,hvete)
Dessert
Husets kake 160,-
Spør servitøren (melk, egg, hvete)
Akevitt marinerte multer 205,-
multemousse & knuste pepperkaker
(egg, hvete, melk, sulfitt)
Dagens sorbet og iskrem 100,-
(melk, egg)
Hovedretter
Biff med grønn peppersaus 420,-
med røsti potet, stekt løk & grillet rotgrønnsaker
(egg, hvete, melk)
Dagens fisk 360,-
ertepure, bacon, perlepotet & rosettkål
(melk, sulfitt, fisk)
Sopprisotto 330,-
med assortert sopp fra Myhres matsopp på Nesodden
Lutefisk 580,-
med ertestuing, gulløyepotet & bacon
(Fisk, melk, sennep, sulfitt)
Ribbe 545,-
medisterkake, julepølse, potet, sjysaus,tittebær
(egg, hvete, melk)
Pinnekjøtt 565,-
med rotmos, vossakorv, mandelpotet & pinnesjy
(melk)
Kjøkkensjefens meny
Biff tartar
med purre emulsjon, syltet gresskar, gresskarkjerner
(egg, sulfitt, soya)
Dagens fisk
med ertepure, bacon, perlepotet & rosettkål
(melk, sulfitt, fisk)
Biff med Grønn peppersaus
med røsti potet, stekt løk & grillet rotgrønnsaker
(egg, hvete, melk)
Husets kake
Spør servitøren
(melk, egg, hvete)
Pris per person: kr 700,-
Vinpakke: kr 700,-
Vi anbefaler at man bestiller
samme meny for hele bordet.