Kveldsmeny
A-la carte
Forretter
Løyrom-servering (30g) 375,- med ristet brød, sjallotløk, gressløk og Røros rømme (melk, fisk, hvete)
Folkvang fat 375,- Ost & spekemat, mandler, oliven, knekkebrød og marmelade (melk, sulfitt, mandel, sesam)
Biff tartar, beter & løpstikke 240,- (bygg, egg, sennep, sulfitt)
Gravet Siraldsørret 200,- med gulrot & rømme (Melk, fisk, sulfitt)
Hovedretter
Bakt torsk, blomkål, erter & Amalfi sitronsaus 295,- (melk, sulfitt, fisk)
Svin fra Spikkerud gård 325,- med gulrot & kål (melk, soya, sulfitt)
Cassoulet 280,- confitert andelår, hvite bønner, pølse og bacon (melk, hvete)
Grillet blomkål 265,- med linsepure, grønnkålpesto & mandler (mandler, valnøtter)
Spør servitøren om mat til barn 175,-
Dessert
Gulrotkake 155,- (melk, egg)
Pære, solbær, sjokolade & is 155,- (melk, egg, sulfitt)
Gratis is til barn under 12 år
Folkvang/Krøsus Meny
6- og 4-retter
Snack servering (K) (egg, hvete, melk, sulfitt)
Biff tartar, beter & løpstikke (K) (egg, sennep, bygg, sulfitt)
Gravet Siraldsørret, gulrot & rømme (F) (egg, sulfitt)
Bakt torsk, blomkål, erter & Amalfi sitronsaus (F) (melk, sulfitt, fisk)
Svin fra Spikkerud gård, gulrot & kål (F) (melk, soya, sulfitt)
Pære, solbær, sjokolade & is (F) (melk, egg, sulfitt)
Krøsus meny 6-retter (K) 745,- Vinpakke 890,-
Folkvang meny 4-retter (F) 595,- Vinpakke 690,-
Vi anbefaler at man bestiller samme meny for hele bordet.
Snacks
Spekemat 195,- med fermentert agurk og sennep (sennep, sulfitt)
Modne franske & norske oster 195,- med marmelade og knekkebrød (melk, sulfitt,sesam)
Grillet oliven 80,-
Saltede mandler 80,-